Partnership

Meer consumenten die meer bloemen en planten kopen

Dat is ons gezamenlijk doel. Door uw shoppers en onze producten te verbinden door middel van onze gezamenlijke inzichten te vertalen naar gezamenlijke strategieën bereiken we ons bloeiende doel. U weet waar u naartoe wilt met uw winkelformule en wij weten hoe we de bloeiende categorie daarvoor in moeten zetten. Door dit in nauwe samenwerking te bepalen, te monitoren en bij te sturen behalen we onze gezamenlijke doelen; verassend in elk seizoen, met een gezond rendement.

Onze ter zake kundige accountmanager gaat samen met u het gesprek aan over de ontwikkeling van uw bloemen en planten schap. Daarnaast komt onze merchandiser meerdere keren per week bij u in de winkel en is uw eerste aanspreekpunt. Omdat wij persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

Eigen sourcing en inkoop

Door onze sterke band met zowel nationale als internationale kwekers kunnen wij de juiste producten tegen de juiste prijzen inkopen. Nauwe samenwerking met de kwekers stellen ons ook in staat om de producten efficiënt retail ready te maken, voorzien van de juiste prijs en coderingen. Of het nu rozen, phalaenopsis of een samengesteld product is zoals een boeket, ook hierin ontzorgen wij u volledig.

Eigen boeketbinderij en productontwikkeling

Wij beschikken over een eigen afdeling die productontwikkeling en assortiment samenstelling voor zijn rekening neemt. Dit wordt aangevuld met een eigen boeket binderij die naast bandboeketten, prachtig ambachtelijke handboeketten maakt. Doordat we dit in eigen hand hebben, kunnen we snel schakelen en verschillende shopper types voorzien in hun voorkeuren.

Actief in Nederland en Duitsland

ExtraFlora is actief in Nederland en Duitsland bij verschillende retail formules. Met vertrek vanuit de Nederlandse hubs Rijnsburg en Eelde worden de Nederlandse en voor een deel de Duitse klanten bedient. Vanuit Schöneiche en Magdeburg worden de Oost-Duitse winkels bediend. Hier wordt niet alleen rekening gehouden met de voorkeuren per land, maar ook met de regionale verschillen en voorkeuren.