Inkoopvergelijking

Vergelijk uw huidige inkoop met Van der Plas

Van der plas Cash&Carry Exporteur Veiling Lijnrijder
Altijd vers
Groot assortiment 
Tijdbesparend
Exclusieve bloemen
Bezorgt in de winkel 
Niet tevreden geld terug
Bestellen wanneer u wilt
Decoratiematerialen
Planten

Lijnrijder

De lijnrijder komt wekelijks bij uw winkel langs. Hier heeft u de keuze uit het assortiment wat de lijnrijder heeft meegenomen. In sommige gevallen kunt u zelf wensen doorgeven om mee te laten nemen. U krijgt dan later van de lijnrijder te horen of dit mogelijk is en tegen welke prijs.

Doordat u altijd vanuit een voorraad bestelt, kan het zijn dat de bloemen niet kakelvers zijn. De lijnrijder is een extra schakel in de keten, waardoor de prijzen bij de lijnrijder vaker hoger uit kunnen vallen dan rechtstreeks bij de exporteur.

Het assortiment van de lijnrijder is in de meeste gevallen het kleinst ten opzichte van andere bestelkanalen. Met de lijnrijder heeft u veelal persoonlijk contact en deze begrijpt wat u belangrijk vindt, zijn serviceniveau zal dan in de meeste gevallen ook hoog liggen.

Cash & Carry

De Cash & Carry worden meestal beleverd vanuit een bloemenexporteur. Hierdoor kan het zijn dat de prijzen wat hoger liggen, maar doordat u zelf uw bloemen en planten ophaalt, bespaart u op transportkosten, waardoor de totaalprijs ongeveer gelijk is, echter kost het uw wel veel meer tijd!

Het aanbod van de Cash & Carry is altijd gebaseerd op voorraad, bloemen zijn daardoor minder vers dan rechtstreeks van de kweker.

Ook is het assortiment beperkt in wat uitgestald staat. Het persoonlijk contact is veelal wel aanwezig, echter garanties op bloemen worden niet altijd gegeven. Voor de exclusievere bloemen en planten kunt u niet bij de Cash&Carry terecht.

Exporteur

Via een exporteur kan besteld worden in een webshop. Het assortiment is veelal veel uitgebreider dan bij een Cash&Carry en lijnrijders. U kunt bestellen wanneer u zelf wilt en de bloemen (en/of planten) worden bij u in de winkel afgeleverd.

Bestellingen gaan meestal vanuit een voorraad waardoor u de volgende dag geleverd krijgt. Het is onduidelijk of dit voorraad 1,2,3 of zelfs 4 dagen oud is. Ook is de voorraad beperkt waardoor u bij grotere bestellingen veelal tegen de beperktheden aanloopt.
Wanneer u aangeeft dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen kunt u in sommige gevallen korting krijgen op een volgende bestelling of een vergoeding ontvangen.

Persoonlijk contact is veelal niet het speerpunt van de meeste exporteurs.
Vanwege de webshop en het afleveren in de winkel, hoeft u zelf niet meer de deur uit en bepaalt u zelf het moment dat het u het best uitkomt. De prijzen van een exporteur liggen meestal iets gunstiger dan bij de lijnrijder.

Van der Plas

De focus ligt bij het behouden van een tevreden klant voor zowel nu als in de toekomst. Dit wordt mogelijk gemaakt door persoonlijk contact, juiste bereikbaarheid en pro-actieve houding.

Door uw bestelling rechtstreeks bij de kweker te halen, bent u gegarandeerd van echter verse bloemen en planten. Een mocht het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit, krijgt u gewoon uw geld terug.

Van der Plas levert aan Lijnrijders en diverse Cash&Carry’s waardoor rechtstreeks bij ons inkopen veelal voordelen voor u oplevert.

Doordat Van der Plas onderdeel is van een groep bedrijven, is zij in staat u tevens te voorzien van allerlei decoratiematerialen en de meest exclusieve bloemen en planten die u elders niet kan krijgen.

Door haar scherpe prijzen, groot assortiment, persoonlijke aandacht en hoogstaande kwaliteit worden vele bloemisten dagelijks naar alle tevredenheid beleverd.

  • Category Management
  • Full Service Merchandise
  • Partnership
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Over ExtraFlora

Cases

Door toepassing van full-service merchandising, is uw organisatie in staat om winstoptimalisatie realiseren.

          Cases